ICP BV Drachten - Industrial Cleaning Professionals

De historie start in 1985 wanneer Ouke Postmus het bedrijf Industrial Cleaning Postmus, oftewel ICP BV opricht. Een bedrijf gericht op reinigingsdiensten voor met name de industrie. Het bedrijf groeit uit tot een volwassen partner voor vele relaties. Kleine bedrijven met een paar medewerkers tot grote met meer dan tienduizend. De plaatselijke machinefabriek tot de internationaal opererende en producerende industrie. Veel van de kernwaarden van de beginperiode staan nog steeds fier overeind. Recht door zee, professioneel werken met een hoge kwaliteit, orde, netheid en betrouwbaarheid staan hierin bovenaan. Toen niet en nu niet gaan we een uitdaging uit de weg. Niets is onmogelijk en overal is een oplossing voor. Tenminste als we het over industriële reiniging hebben.

In 1999 komt onze huidige eigenaar Jan Taekema in beeld. Hij neemt het bedrijf over en bouwt het verder uit. Ouke Postmus vertrekt echter de naam ICP BV blijft. Materieel wordt uitgebreid, zodat we op meer gebieden inzetbaar zijn. Machines met werkdrukken vanaf 200 bar met heet water tot aan grote hogedruk pompen met werkdrukken tot 2000 bar met grote hoeveelheid water. Ook wordt ons personeel steeds meer opgeleid. Werken met ademlucht, VCA, werken op hoogte en diverse andere werk gerelateerde cursussen en opleidingen doen hun intrede.

Alle afgelopen jaren hebben wij ons keihard ingezet voor onze relaties. Ze weten wie we zijn, wat ze aan ons hebben en waar ze ons kunnen vinden. Ook u als lezer willen we echter graag van dienst zijn. Middels mond-op-mond reclame komen we vaak wel bij u terecht. Echter heb je met de hedendaagse techniek ook een website en andere media tot je beschikking. Het werd tijd voor een nieuw fris logo met een passende uitstraling. Daarnaast zijn we trots op ons bedrijf en kunnen we onszelf oprecht professionele industriële reinigers noemen. Zie hier Industrial Cleaning Professionals ontstaan. Nog steeds herkenbaar als ICP BV met een perfecte betekenis!

Op naar het volgende hoofdstuk! Wilt u hier ook onderdeel van zijn? Bereik ons hier.

Type uw zoekwoord en druk op enter